Мапа порталу

Безпека мешканців міста: у Миколаєві облаштували чергове укриття в житловому будинку

У Миколаєві в ще одному багатоквартирному житловому будинку облаштували найпростіше укриття. 

Це велике приміщення площею більше 300 кв. м, в якому одночасно може перебувати більше 200 людей. Тут були проведені всі необхідні роботи, щоб привести об'єкт до визначених норм для укриття цього типу: встановлена вентиляція, проведена електрика, облаштований туалет з бойлером, відремонтовані стіни, стеля, зроблена підлога. Приміщення має два виходи. 

“Минулого року на завдання міської влади департаментом ЖКГ було замовлено і укладено договір на виконання ремонту цього найпростішого укриття. Це досить велике приміщення. Роботи розпочались ще в минулому році. Тут зроблений весь комплекс необхідних робіт для того, що б це приміщення слугувало як найпростіше укриття і люди могли перебувати у ньому в разі небезпеки”, - розповів заступник директора департамента ЖКГ Артем Сапожник.

Наразі ремонт повністю завершений і приміщення готове до використання. Далі це укриття буде передано КП “Захист” в тимчасове користування на період дії військового стану. Вони займатимуться обслуговуванням обладнання, яке тут встановлено.  

Також заступник директора департамента ЖКГ зазначив, що наразі на різних стадіях завершення ремонтних робіт знаходиться ще 21 укриття у житлових будинках. Зараз департамент розпочинає роботу з облаштування ще 7 укриттів, але вже в закладах освіти та охорони здоров'я. 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/August2024/26082024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: