Мапа порталу

Миколаївців просять долучитися до наповнення Книги пам’яті наших земляків, які віддали своє життя за Україну

   Війна забирає найкращих синів та дочок України. За вільне майбутнє держави, її територіальну цілісність наші Захисники віддали найцінніше - власні життя. Кожен полеглий Воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас. Імена Захисників та Захисниць України назавжди будуть взірцем мужності, патріотизму та незламності.

   З метою вшанування пам'яті Героїв, які загинули за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму продовжуємо наповнювати Книгу пам’яті. Для висвітлення інформації про наших полеглих плануємо встановити у Миколаєві сенсорний інформаційний термінал, який наддасть змогу містянам та гостям побачити електронну Книгу пам’яті і навіть долучитися до її наповнення. Шановні друзі, просимо надсилати нам наявну інформацію про полеглих миколаївських Захисників та Захисниць України на електронну пошту [email protected] або звертатися за адресою: м.Миколаїв, вул.Адміральська, 20 каб. №№ 422, 531.

   Бажаний формат надання інформації: прізвище, ім’я, по-батькові; військове звання, посада; дати і місця народження/смерті (загибелі), поховання; обставини загибелі, інформація щодо нагород; за можливості – біографічна довідка. Світлини одного розміру, близького до 1080х1920рх чи 1920х1080рх формату png або jpg

ГЕРОЯМ СЛАВА ТА ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ…

НИЗЬКИЙ УКЛІН ТА ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ ЗА ЗАХИСТ УКРАЇНИ!


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: