Мапа порталу

У Миколаєві реалізували проєкт щодо покращення соціальних послуг

Миколаївський міський територіальний центр соціального обслуговування отримав обладнання для своєї діяльності на загальну суму понад 300 тисяч гривень. Це дозволило забезпечити усім необхідним мобільні групи, які допомагають, зокрема, літнім одиноким людям впоратися із домашніми справами - ремонтують, прибирають, приводять до ладу одяг тощо.

Проєкт реалізовано завдяки ГО «Перспективи ХХІ століття» та за підтримки експертки з врядування Офісу відновлення та розвитку Лілії Кравчук. 

Загалом мобільні групи отримали: газонокосарки, бензопили, зварювальний апарат, садові інструменти, універсальні набори слюсарних та електроінструментів для проведення дрібних ремонтних робіт, швейні машинки, пилососи тощо.

Керівник субгрантингового проєкту від ГО Молодь України Євген Корольков відзначив, що ГО «Перспективи ХХІ століття» здобула перемогу завдяки проєктній заявці, яка ефективно поєднала вирішення актуальних потреб людей з уже наявними можливостями підрозділів Миколаївського територіального центру.

«Приємно усвідомлювати, що завдяки спільним зусиллям ми можемо покращити якість соціальних послуг. Сподіваємося, що це обладнання та інструменти, придбані в рамках проєкту, ще довго слугуватимуть громаді», - наголосив Євген Корольков.

Завдяки реалізації цього проєкту, якість надання соціальних послуг у Миколаївській громаді значно покращиться. Мобільні групи тепер зможуть більш ефективно виконувати свої завдання та оперативно реагувати на потреби населення, включаючи мешканців віддалених районів міста.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/August2024/210824_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: