Мапа порталу

Миколаївців просять долучитися до наповнення Книги пам’яті наших земляків, які віддали своє життя за Україну

Війна забирає найкращих синів та дочок України. За вільне майбутнє держави, її територіальну цілісність наші захисники і захисниці віддають найцінніше - власне життя.

Кожен з них – справжній Герой, взірець мужності, патріотизму і незламності. І наш обов’язок – зробити все, аби пам’ять про них не згасала.

З метою вшанування Героїв, які загинули за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх подвигу продовжуємо наповнювати Книгу пам’яті. Для висвітлення інформації про полеглих захисників і захисниць у Миколаєві планують встановити сенсорний інформаційний термінал. Він надасть змогу містянам та нашим гостям ознайомитися з електронною Книгою пам’яті і долучитися до її наповнення.

Друзі, просимо надсилати наявну інформацію про полеглих миколаївських захисників та захисниць України на електронну пошту [email protected] або звертатися за адресою: м.Миколаїв, вул.Адміральська, 20 каб. № 422, 531.

Бажаний формат надання інформації: прізвище, ім’я, по-батькові; військове звання, посада; дати і місця народження/смерті (загибелі), поховання; обставини загибелі, інформація щодо нагород; за можливості – біографічна довідка. Світлини одного розміру, близького до 1080х1920рх чи 1920х1080рх формату png або jpg


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: