Мапа порталу

Для максимальної прозорості: у Миколаєві відкрито ще чотири електронні кабінети для управління проєктами відновлення у системі DREAM

Фахівці Державної цифрової екосистеми управління відновленням DREAM забезпечили відкриття електронних кабінетів для Управління Капітального Будівництва Миколаївської Міської РадиДепартамента житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради,  ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" таМКП "Миколаївводоканал" – ці кабінети вже активно функціонують.

Про це повідомляє Агенція розвитку Миколаєва.

Відкриття кабінетів дозволяє відповідальним особам організацій заводити до екосистеми власні проєкти відновлення і модернізації.

Зокрема, до DREAM вже заведено:

• 1 проєкт від КП «Миколаївводоканал»,

• 12 проєктів від КП «Миколаївоблтеплоенерго»,

• 24 проєкта від Департаменту житлово-комунального господарства,

• 9 проєктів від Управління капітального будівництва.

Підключення до екосистеми DREAM — це надзвичайно важливий крок для ефективного та прозорого управління проєктами відновлення. Йдеться про проєкти відновлення та модернізації критичної інфраструктури, житлового фонду, лікарень та шкіл тощо.

«Відповідальні особи організацій, підключених до DREAM, зможуть створювати ці проєкти та вести їх в екосистемі від початку до завершення. Дані по них будуть доступні для всіх — як на публічному порталі dream.gov.ua, так і в модулі аналітики та на інтерактивній мапі. Це дозволить моніторити проєкти на кожному етапі їхньої реалізації - від ініціації та розробки проєктної документації до закупівель, оплат і будівельних робіт. Таким чином мешканці можуть контролювати впровадження проєктів в своїй громаді, а міжнародні партнери відновлення — переконатись, що кошти використовуються максимально прозоро та ефективно», — пояснив фахівець екосистеми DREAM Максим Колесніков.

Зазначимо, що впровадження DREAM - Державна цифрова екосистема управління відновленням реалізується Проєктним офісом DREAM в рамках кластера GIZ Україна «Стійке суспільство», що фінансується урядом Німеччини та імплементується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: