Мапа порталу

Підтримка місцевого бізнесу: у Миколаєві відбувся форум підприємців

У Миколаєві відбувся форум підприємців. Його присвятили питанням підтримки малого та середнього бізнесу під час військових дій. Про це ідеться в сюжеті ТРК «МАРТ».
 
Ініціаторами такої події стали представники громадської організації «МрійДій» за підтримки департаменту економічного розвитку Миколаївської міськради.
 
«Сьогодні ми залучили підприємців, які залишились в місті, які тут працюють, створюють робочі місця. Також запросили спікерів з багатьох організацій», - розповів голова ГО «МрійДій» Максим Бревда.
 
Подібні форуми в Миколаєві проводили і раніше, однак ця зустріч стала першою від початку повномасштабного вторгнення.
 
«Є така потреба у самих підприємців, це була їх ідея та ініціатива, для того, щоб отримати більше інформації. Тому цей форум покликаний показати, до кого вони можуть звернутися, де взяти інформацію, в яких питаннях та напрямках можуть співпрацювати як з міською владою, так і з Офісом посольства Данії та іншими донорами, які були представлені під час заходу», - пояснила директорка департаменту економічного розвитку міськради Тетяна Шуліченко.
 
Такі заходи сприятимуть розвитку підприємництва на Миколаївщині, сподіваються організатори. Тож їх мета — підтримка та допомога один одному, а також створення чогось нового та унікального.

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: