Мапа порталу

Штрафи за неправильне паркування: управління транспорту відповідає на запитання

У Миколаєві почали роботи інспектори з паркування. Тож управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради відповідає на найбільш актуальні запитання, які виникають у водіїв.

1. Де можна оплатити штраф?

Оплатити штраф ви можете:

  •  у будь-якому зручному для вас відділенні банку;
  •  в онлайн-банкінгу «Приват24», «Монобанк», «Абанк» тощо.

Нагадуємо, що пільговий період діє впродовж 10 банківських днів із моменту отримання повідомлення про адмінправопорушення. У цей період ви можете заплатити половину суми штрафу.

2. За яких обставин штраф може залишитися незакритим після оплати?

Якщо ви здійснили оплату неналежним чином. Наприклад, не вказали серію та номер повідомлення (позначається латинськими літерами «MYK» та номер) або неправильно вказали державний номерний знак транспортного засобу у призначенні платежу, невірно ввели реквізити чи здійснили платіж без урахування комісії, платіж міг бути неідентифікованим і тим самим стає не зарахованим. Тому зберігайте всі квитанції про оплату та надсилайте їх копії на номер телефону 0(99)5406813 у будь-якому месенджері (Viber, Telegram або WhatsApp) або на електронну пошту [email protected]

3. Де можна перевірити статус оплати?

На сайті Миколаївської міської ради, відсканувавши верхній QR-код на повідомленні/постанові.

4. Як діяти при втраті повідомлення про адміністративне правопорушення?

У такому випадку необхідно прийти за адресою: вул. Адміральська, 20, із технічним паспортом і паспортом, що посвідчує особу. Після пред’явлення документів наші спеціалісти повторно нададуть вам втрачене повідомлення/постанову.

5. Що станеться в разі несплати штрафу?

Інформація про несплату надходить у Державну виконавчу службу для подальшого примусового стягнення.

Усі останні новини ви можете переглядати на сторінці Facebook управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: