Мапа порталу

Розширення міжнародних зв'язків: мер Миколаєва Олександр Сєнкевич провів онлайн зустріч з представниками Гонолулу

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів онлайн зустріч з представниками міста Гонолулу (штат Гаваї, США ).  

У заході взяли участь представниця Лорен Чіп Мацумото (штат Гаваї) Лорен Матсумото, генеральна директорка та засновниця Mykolaiv Water Hub Ганна Монтавон, керівниця агропродовольчої команди Mykolaiv Water Hub Ольга Трофімцева, випускник Професійної стипендіальної програми (PFP), юрист, експерт з лісового господарства Ігор Крамаренко.

Мета проведення онлайн зустрічі - обговорення можливості співпраці в питаннях економіки та торгівлі, аграрного і продовольчого сектору. 

Насамперед Олександр Сєнкевич познайомив співрозмовників з нашим містом, розповів про його історію та сьогодення, чим живуть наразі мешканці Миколаєва і з якими викликами їм доводиться стикатися щодня через військову агресію рф.  

“За часів радянського союзу Миколаїв був кораблебудівною столицею, через це закритим містом. Пізніше наше місто стало портовим. Багато іноземних компаній співпрацювало з нами. Але після повномасштабного вторгнення рф на нашу територію все змінилося. Проте ми не втрачаємо оптимізму і вже зараз плануємо наше майбутнє після перемоги. Ми хочемо відбудувати наше місто кращим, ніж воно було до війни, і відкрити його світові”, - сказав мер.

Також міський голова розповів про плани по відбудові Миколаєва, міжнародну співпрацю в цьому питанні, потенціал для розвитку нашого міста. 

Окремо зупинилися на проєкті Mykolaiv Water Hub. Ганна Монтавон розповіла про мету та задачі проєкту і чому він є важливим для Миколаєва. 

Ця зустріч не остання. Найближчим часом заплановано ряд заходів, на яких будуть обговорені конкретні сфери та питання. 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/August2024/03082024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: