Мапа порталу

Нагадуємо водіям про необхідність дотримання правил дорожнього руху: у Миколаєві працюють інспектори з паркування

Відучора, 29 липня, інспектори з паркування відділу дорожнього руху та паркування управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій міськради розпочали накладати адміністративні штрафи за порушення Правил дорожнього руху, відповідно до 15 розділу ПДР.

Нагадаємо, що роз'яснювальна робота серед водіїв інспекторами велася ще з початку квітня. 

Відповідно до законодавства, інспектори мають право розглядати справи про адміністративні правопорушення та накладати адміністративні стягнення за порушення правил зупинки, стоянки, паркування, несплату послуг та зупинку на місцях для електромобілів.

У перший день роботи інспекторами було накладено 23 штрафи за неправильну стоянку, зупинку та паркування на загальну суму 9180 грн.

Найпроблемнішою вулицею виявилась Нікольська. Найчастішими порушеннями є зупинка під знаком 3.34 «Зупинка заборонена», неправильна стоянка транспортних засобів, що не відповідає зображенням на табличках 7.6.1-7.6.6, порушуючи пункт 15.6 ПДР. Також порушенням є стоянка в зоні дії горизонтальної розмітки 1.10.2, що суперечить пункту 1.10.2 додатку 2 розділу 15 ПДР, та зупинка в зоні дії горизонтальної розмітки 1.4 (жовтого кольору), що порушує пункт 1.4 додатку 2 розділу 34 ПДР України. Крім того зупинка транспортних засобів ближче 10 метрів від пішохідного переходу створює перешкоди дорожньому руху, порушуючи пункт 15.9 «г» ПДР України.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/July2024/30072024_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: