Мапа порталу

Оновлення трубопроводу в Корабельному районі Миколаєва: депутати підтримали залучення гранту від НЕФКО

30 липня, під час засідання сесії Миколаївської міськради депутати, підтримали залучення гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування проєкту «Бездохідна вода: реконструкція системи водопостачання у вибраному районі міста Миколаєва, Україна».

Як пояснив мер Олександр Сєнкевич, проєкт стосується оновлення трубопроводу в Корабельному районі Миколаєва.

“Цей проєкт ми реалізуємо разом із Північною екологічною фінансовою корпорацією, які надають грант, а ми маємо погодити використання цих коштів. Вони будуть проводити закупівлі. визначати переможця та проводити цю роботу”, - зазначив міський голова.

Заступник директора Департамента ЖКГ міськради Ігор Набатов додав до слів мера, що депутати вже голосували за подібний проєкт рішення. Сьогодні до раніше затверджених 7,2 млн.грн. додається така сама сума, тож загалом виходить цифра в 14,4 мільйони. З них місту не доведеться повертати жодної гривні, адже це грантові кошти, підкреслив Набатов.

Депутати підтримали дане питання, а мер Олександр Сєнкевич подякував партнерам, які, співпрацюючи з містом, надають можливість відновлювати в Миколаєві систему водопостачання. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: