Мапа порталу

Перед початком опалювального періоду 2024-2025 рр. оператори котелень ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" проходять щорічну переатестацію

Сьогодні, 18 липня, чергова частина операторів котелень ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" пройшла щорічну атестацію, підтвердивши свій рівень професіоналізму та знань.

"Більшість професій таку атестацію проходить один раз на рік. Сьогодні ми проводимо атестацію операторів газових котелень. Це та спеціальність, на яку в опалювальний період покладене найбільше навантаження по експлуатації газових котелень підприємства", - відзначає в.о. начальника відділу охорони праці ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Володимир Березницький.

Як пояснює очільник відділу охорони праці, оператори котелень - саме ті люди, які у робочі та вихідні дні, цілодобово працюють, щоб у житлових будинках, лікарнях, дитячих садочках було опалення. Це дуже відповідальна спеціальність і вона потребує періодичної перевірки знань.

"Перед початком опалювального сезону люди прийдуть і напишуть заяви на працевлаштування, маючи право атестованими приступити до роботи в опалювальний період", - зауважує Володимир Березницький.

На підприємстві зазначають, що загалом в опалювальний сезон на ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" працює понад 250 операторів котелень.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/July2024/18072024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: