Мапа порталу

У Миколаєві Управління молодіжної політики обговорило розширення співпраці з ЮНІСЕФ

Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради продовжує співпрацю з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Днями до управління молодіжної політики завітали високоповажні представники ЮНІСЕФ, серед яких були: заступниця Голови Представництва ЮНІСЕФ в Україні Віра Мендонса, голова офісу ЮНІСЕФ в Одесі Одрі Лєкомт, керівниця програм ЮНІСЕФ Стефі Йохім, керівник програм Одеського регіонального офісу Представництва ЮНІСЕФ в Україні Володимир Цололо та координатор молодіжних програм та залучення молоді Представництва ЮНІСЕФ в Україні Данило Межерицький.

Під час зустрічі з начальником управління Арсеном Гаспаряном члени делегації отримали можливість поспілкуватись з відвідувачами молодіжного простору, які проводили захід, та дізнатись більше про роботу простору, його доступність та користь для молоді.

Крім цього в ході зустрічі її учасники обговорили розширення співпраці в межах Миколаївського міського молодіжного простору та обговорили план подальшої роботи, що особливо важливо в контексті того, що саме Дитячий фонд ООН став головним партнером міста Миколаєва у питанні створення молодіжного простору.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку та віру в миколаївську молодь, бажання допомагати й надалі для досягнення нашої спільної мети – щасливого майбутнього молоді міста!

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: