Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели щотижневу перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 24 по 30 червня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Центральному районі оглянули територію по вулицях Мала Морська, Громадянська, Маріупольська, Соборна, 3 Слобідська, проспект Героїв України  та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 83 об'єкти, за результатами склали 36 адміністративних протоколів.

У Заводському районі перевірили санітарний стан вулиць Галини Петрової, 8 Березня, Бузника, Шосейної, 2 Поперечної, пр. Центрального. За результатами склали 12 адміністративних протоколів.

У Корабельному районі обстежили територію вулиць приватного сектору: Гетьмана Сагайдачного, Національної гвардії, Ольшанців, Леваневського, Академіка Рильського, Уральська, Балтійська, Металургів. За підсумками роботи склали 11 адміністративних протоколів, надали 35 попереджень домовласникам та провели роз'яснювальну роботу.

В Інгульському районі протягом минулого тижня оглянули територію за адресами: вул. Нагірна, Театральна, Молодогвардійська. За результатами роботи склали 28 адміністративних протоколів.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: