Мапа порталу

Данська рада у справах біженців продовжує забезпечувати меблями гуртожиток для ВПО у Миколаєві

Данська рада у справах біженців продовжує облаштовувати гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб у Миколаєві. Цього разу вони передали частину меблів, а саме: 100 письмових столів, 100 полиць на стіну, 24 кухонні шафи, чотири стелажі для книг, та одну тумбу під телевізор. 
 
Про це повідомляє Агенція розвитку Миколаєва.
 
Нагадаємо, що в кінці травня організація вже передала 133 одиниці побутової техніки для гуртожитку, зокрема: праски, витяжки, чайники, мікрохвильовки, сушарки для одягу та телевізор. 
 
 
Проте це ще не вся допомога. Організація згодом надасть ліжка, крісла-ліжка, дивани та інші меблі необхідні для комфортного проживання. Така підтримка можлива завдяки фінансуванню від Ново Нордіск. 
 
Миколаїв дякує за допомогу, адже наша спільна мета – створити комфортні умови для людей, які, на жаль, залишилися без житла. Ми прагнемо, щоб цей гуртожиток справді став для них другим будинком. 
 
Кожен новий предмет меблів чи техніки – це крок до створення затишку для внутрішньо переміщених осіб. Підтримка DRC та Ново Нордіск допомагає нам забезпечувати гідні умови для тих, хто потребує нашої допомоги.

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: