Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели щотижневу перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 17 по 21 червня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Центральному районі оглянули територію по вулицях Велика Морська, Нікольська, Декабристів, Соборна, проспекту Центральному та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 81 об'єкт, за результатами склали 34 адміністративних протоколи. 

У Корабельному районі перевірили санітарний стан вулиць приватного сектору: Пшеницина, Кості Гордієнка, Княжа, Галицинівська, Адмірала Лазарєва, Попеля,  пров. Лесі Українки, пров. Нахімова. За підсумками роботи склали 13 адміністративних протоколів, надали 28 попереджень домовласникам та провели роз'яснювальну роботу щодо обов'язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

В Інгульському районі протягом минулого тижня спеціалісти адміністрації провели обстеження району за адресами: вул. Казарського, Театральна, Миколаївська. За результатами роботи склали 29 адміністративних протоколів.

У Заводському районі перевірили санітарний стан вулиць Дмитрієва, Пролетарська, Даля, Новосельська, Мала Морська, Сидорчука, пров. Суднобудівників. За результатами склали 14 адміністративних протоколів.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: