Мапа порталу

Передай вогонь Перемоги: у Миколаєві відзначили Всеукраїнський Олімпійський день

Всеукраїнський Олімпійський день 21 червня відзначили у Миколаєві. На свято зібрались вихованці усіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Захід також відвідали представники міської ради та обласної військової адміністрації.

Цьогоріч Олімпійський день проходить під гаслом «Передай вогонь Перемоги». Його присвятили участі національної збірної України у XXXІІІ Олімпійських іграх, які цього літа відбудуться у Парижі.

 Зі святом спорту зібрання привітав секретар міської ради Дмитро Фалько. Він наголосив, що такі заходи ми можемо проводити завдяки героїзму наших відважним захисницям і захисникам, які стримують російську навалу.

«Дякую Силам оборони України!» - сказав Дмитро Фалько.

Секретар міської ради зазначив, що Миколаїв багатий на спортивні таланти. Завдяки їх майстерності наш гімн звучить у багатьох куточках планети.  

Серед них, зокрема,  - Данило Коновалов і Валерія Перемета, які сьогодні мають можливість  отримати ліцензію на Олімпіаду. Дмитро Фалько висловив впевненість, що вони зможуть вибороти путівку на найпрестижніший у світі спортивний форум.

Секретар міської ради наголосив, що учасники сьогоднішнього свята також здатні стати чемпіонами світового рівня. Для цього необхідно щодня перемагати себе, покращувати свою спортивну майстерність.

«Друзі! Продовжуйте займатися спортом – він загартовує характер і робить сильнішим! Бажаю всім успіхів і подальших перемог!» - сказав Дмитро Фалько.

Відзначимо, що до учасників заходу також звернувся перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/June2024/210624_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: