Мапа порталу

Система єдиного QR-коду для оплати проїзду в електротранспорті Миколаєва: містяни активно користуються послугою

У травні пасажири міського електротранспорту здійснили понад 112 тисяч оплат за проїзд за допомогою єдиного QR-коду для користувачів усіх банків України. Ця система має попит серед миколаївців, спрощуючи процес оплати та надаючи доступ користування нею без прив'язки до конкретного банку.

Про це повідомляє КП «Миколаївелектротранс».

Завдяки цій системі пасажири міського електротранспорту Миколаєва мають можливість здійснювати пересадки між різними видами електротранспорту без додаткової оплати. Вартість проїзду за єдиним QR-кодом становить 7 грн, а впродовж години можна пересісти з одного електротранспорту в інший — будь-то трамвай-тролейбус, трамвай-трамвай або тролейбус-тролейбус.

Крім цього за допомогою QR-коду можна придбати також і різні види проїзних, включаючи: місячний проїзний, проїзний на 15 днів, студентський проїзний на місяць та туристичний квиток на дві доби. Нагадуємо ціни на проїзні в електротранспорті Миколаєва:

Місячний проїзний:

  • трамвай - 360 грн;
  • тролейбус - 360 грн;
  • трамвай та тролейбус - 440 грн.
  • 15-денний проїзний:
  • трамвай - 180 грн;
  • тролейбус - 180 грн;
  • трамвай та тролейбус - 220 грн.

Місячний для студентів (при перевірці проїзних потрібен студентський квиток):

  • трамвай - 200 грн;
  • тролейбус - 200 грн;
  • трамвай та тролейбус - 240 грн.

Туристичний квиток на дві доби: 50 грн.

Після оплати проїзного пасажир може зберегти його в мобільному гаманці або обравши інший зручний спосіб з тих, які вам запропонує система оплати (переслати на електронну пошту, у збережених повідомленнях у WhatsApp, Telegram, Viber або в інших месенджерах).

Звертаємо додаткову увагу, що для ідентифікації власного проїзного потрібно ввести прізвище та ім’я. Також нагадуємо основні нюанси користування системою єдиного QR-коду:

сканування QR-коду потрібно робити виключно через камеру мобільного телефону. Не потрібно для цього використовувати додаток Приват24, оскільки в такому разі посилання буде недійсним;

оплачений квиток зберігається у вкладках чи історії браузера, яким користуєтесь;

якщо у вас не виходить зробити сканування камерою телефону - встановіть будь-який додаток зчитування QR-кодів, наприклад: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamma.scan

У випадку виникнення питань щодо коректності роботи системи ви завжди можете звернутися за номером телефону: (068) 813 32 65.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: