Мапа порталу

Миколаївців запрошують на конференцію “Спільно до мети: майстерня краудфандингу для громадських ініціатив”

Краудфандинг – це популярне джерело фінансування нових проєктів малого бізнесу та громадських ініціатив у вигляді збору коштів від великої кількості осіб, який організовано на спеціальних онлайн-платформах.

Конференція “Спільно до мети: майстерня краудфандингу для громадських ініціатив” покликана об’єднати експертів у галузі краудфандингу, представників громадських організацій, ініціаторів змін та всіх, хто зацікавлений у впровадженні інноваційних методів фінансування для досягнення суспільно значущих цілей. Учасники отримають доступ до актуальної інформації, дізнаються про успішні кейси з використання краудфандингових платформ, а також зможуть взяти участь у майстер-класах та воркшопах, спрямованих на розробку ефективних стратегій залучення коштів.

Це не просто конференція, а майданчик для тих, хто готовий натхненно працювати над реалізацією проектів, що змінюють місто на краще. Захід відбувається в рамках проєкту ПРООН “Мери за економічне зростання” у сфері блакитної та зеленої економіки. 

Подія відбудеться 21 червня, у Миколаєві (з міркувань безпеки, точне місце проведення заходу буде повідомлено після реєстрації). Початок об 11:00.

Реєстрація за посиланням.  

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: