Мапа порталу

Олександр Сєнкевич у складі делегації України відвідав Данію. Обговорювали відбудову держави та міжнародне партнерство

Міський голова Олександр Сєнкевич у складі делегації України відвідав Данію. Там відбулась суспільно-громадська подія - «Фолкемоде», під час якої він розповів міжнародній спільноті про Миколаїв. Також мер повідомив, як нам допомагають у відновленні данські партнери.

Про це у соціальних мережах повідомив Олександр Сєнкевич.

Протягом кількох днів очільник нашого міста провів зустрічі з міністрами бізнесу, юстиції та культури Данії. Олександр Сєнкевич висловив нашим друзям подяку за постійну допомогу Україні.

Програма заходу була насичена і включала понад двадцять дебатних панелей, зустрічей, переговорів, привітань та виступів. Наприклад, у дебатній панелі DRC обговорили шляхи ефективної підтримки України з боку приватного сектору та данського бізнесу, а на дебатній панелі UNOPS розглядалась проблема розмінування українських територій”, - повідомив Олександр Сєнкевич.

Значна частина дебатів була присвячена відбудові України, особливо нашого міста. На панельній дискусії Nordisk Ministerråd разом з NEFCO порушували питання, як підтримка Данією сектору постачання сприяє покращенню клімату та довкілля, а також яке значення це матиме для населення. 

Вкотре наголошую, що такі заходи потрібні, адже підкреслюють важливість міжнародної підтримки для відбудови України та зміцнення співпраці між нашими країнами”, - зазначив Миколаївський міський голова

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/June2024/180624_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: