Мапа порталу

В Миколаєві майбутні водії електротранспорту відпрацьовують навички водіння на нових тролейбусах «Дніпро»

Майбутні водії тролейбусів продовжують практичне навчання. Цього разу відпрацьовують навички водіння на нових тролейбусах «Дніпро». Про це повідомили на «Миколаївелектротранс».

Як раніше анонсував директор КП Юрій Сметана, для потреб навчально-виробничого центру переобладнано тролейбус «Дніпро», який тепер використовується для проведення необхідних практичних занять. Таким чином студенти вивчатимуть особливості експлуатації цих тролейбусів – на сьогодні маємо 37 одиниць цієї моделі в тролейбусному депо.

Практичні заняття спільно з досвідченими водіями-інструкторами дають можливість ознайомитись з реальними умовами дорожнього руху, дізнатись нюанси проходження спецдільниць та удосконалити свої навички водіння.

Зауважимо, що практичне навчання для водіїв проходить без пасажирів, тому їх посадка на зупинках громадського транспорту не передбачена.

Нагадуємо, що навчальну програму для водіїв тролейбусів підтримала Центр навчання і освіти дорослих «Південь» та Агенція розвитку Миколаєва спільно з DVV International Ukraine.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/June2024/140624)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: