Мапа порталу

Олександр Сєнкевич провів зустріч з Берндом Фьорінге, мером міста Зіндельфінген, яке надає важливу допомогу Миколаєву

Олександр Сєнкевич провів зустріч з мером міста Зіндельфінген Берндом Фьорінге. Очільники міст обговорили подальшу співпрацю між нашими громадами.

Подія відбулась під час Міжнародної конференції з питань відновлення України. 

Нагадаємо, що це німецьке місто активно підтримує Миколаїв. Зокрема, Зіндельфінген робить вагомий внесок у посередництво та надання заходів допомоги через власну ініційовану платформу Cities4Cities разом з партнерською ініціативою United4Ukraine. Платформа є міжнародним прикладом для співпраці та підтримки.

Загалом протягом повномасштабного вторгнення росії громада Зіндельфінгенена, зокрема, передала важливу гуманітарну допомогу та автівки для комунальних підприємств. 

Для посилення співробітництва минулого місяця було підписано Меморандум про взаєморозуміння та встановлення солідарного партнерства. Документ передбачає співпрацю в питаннях економічного розвитку, будівництва, обмін досвідом у галузях науки й освіти, культури та молодіжної політики. 

Дякую меру доктору Бернд Вьорінгеру за величезну підтримку України та Миколаєва, зокрема!” - зазначив Олександр Сєнкевич.

  

IMAGE FOLDER (/files/2024/June2024/130624)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: