Мапа порталу

«ПрАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ» повідомляє про отримання Висновку з оцінки впливу на довкілля, виданого Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України

«ПрАТ «МИКОЛАЇВСЬКА  ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ»   повідомляє про отримання Висновку з оцінки впливу на довкілля, виданого  Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, по об’єкту:  «Реконструкція котлотурбінного цеху за адресою: м. Миколаїв, шляхом заміни існуючих пальникових пристроїв на парових котлах ТКП-2 ст. № 1 та №2 на енергоефективні пальникові пристрої за технологією СНТ (І та ІІ черга)». Висновок опубліковано в Реєстрі з оцінки впливу на довкілля  10.05.2024 року № 21/01 – 4676/1. Справа в Реєстрі ОВД № 4676.

Планованою діяльністю передбачається реконструкція котлотурбінного цеху за адресою: м. Миколаїв, шляхом заміни існуючих пальникових пристроїв на парових котлах ТКП-2 ст. № 1 та №2 на енергоефективні пальникові пристрої за технологією СНТ (І та ІІ черга). Реконструкція об’єкту передбачається в 2 черги з заміною пальникових пристроїв та автоматизацією систем керування котлом (заміна морально застарілих та фізично зношених (відпрацювали свій ресурс)). Проектована діяльність не матиме негативного впливу на стан здоров'я і життєдіяльність місцевого населення, а також екологічно небезпечного впливу на промислові, сільськогосподарські та житлово-цивільні об'єкти, наземні і підземні споруди та інші елементи технологічного середовища.

Викиди забруднюючих речовин в природне середовище  - незначні.

Прийняті в проекті природоохоронні та водоохоронні заходи запобігають негативний вплив на умови життя населення і в цілому на навколишнє соціальне середовище.

 Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, з урахуванням всієї інформації, вважає допустимим провадження планованої діяльності.».

 

           


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: