Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 8 по 12 квітня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Корабельному районі провели перевірку санітарного стану вулиць приватного сектору у мікрорайоні Балабанівка. За підсумками роботи склали 13 адміністративних протоколів, надали 27 попереджень домовласникам та провели роз'яснювальну роботу. 

У Заводському районі обстежили вулиці Рюмина, Дунаєва, Андрєєва-Палагнюка, Спортивну, Генерала Карпенка, Білу, Індустріальну, Кузнецьку, Богородичну, Дмитрієва, проспект Центральний. За підсумком роботи склали 16 адміністративних протоколів. 

В Інгульському районі протягом минулого тижня оглянули територію за адресами: проспект Миру, вулиці Космонавтів, Казарського. За результатами роботи склали 25 адміністративних протоколів.  

У Центральному районі провели обстеження території по вулицях Потьомкінська, Маріупольська, Спаська, Соборна, Велика Морська, проспекту Героїв України та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 92 об'єкти, за результатами роботи склали 29 адміністративних протоколів.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: