Мапа порталу

У Миколаєві відбувся благодійний футбольний матч на підтримку тренера Андрія Жовжеренка, який отримав важке поранення під час боїв за Україну

Допомога Герою. Сьогодні у Миколаєві відбувся благодійний футбольний матч, під час якого збирали кошти для дитячого тренера Андрія Жовжеренка. Він, захищаючи Україну в лавах Сил оборони, отримав важке поранення і наразі потребує протезування.

Організатором футбольного поєдинку є управління у справах фізичної культури і спорту. Він відбувся за підтримки Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича  та керівника Асоціації з футболу Миколаївської області Олександра Пасічного.

Аби зібрати кошти для нашого Героя на поле вийшли команди «Сили оборони України» та «Спортивна спільнота Миколаївщини».

«Сьогодні відбувається матч, метою якого є збір коштів на протезування тренера миколаївських спортивних шкіл Андрія Жовжеренка. Наразі він відновлюється після важкого поранення і хоче повернутися до роботи», - сказав міський голова Олександр Сєнкевич.

Миколаївський  міський голова подякував організаторам благодійного матчу, усім небайдужим миколаївцям, які долучились до збору коштів, а також нашим відважним захисникам та захисницям, завдяки яким ми маємо можливість проводити такі заходи.

Після офіційної частини розпочався власне матч. Не дивлячись на його товариський статус, на полі вирувала справжня спортивна напруга. Кожна команда прагнула перемогти. І вболівальники стали свідками динамічної гри, що пройшла на зустрічних курсах. Сили були рівними. Та першими відзначились «Сили оборони України». Згодом вони подвоїли рахунок. Та відомим спортсменам Миколаївщини вдалось відігратися.

У підсумку благодійний матч завершився з рахунком 7:5 на користь «Сил оборони України».

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/April2024/090424_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: