Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 1 по 5 квітня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Заводському районі провели огляд санітарного стану вулиць Крилова, Курортна, 2 Слобідська, 4 Слобідська, Погранична, Новий Інвалідний Хутір, Шосейна, Нікольська, Бузника, Робоча, Адмірала Макарова, Наваринська. За результатами склали 14 адміністративних протоколів. 

У Центральному районі обстежили територію вулиць Потьомкінська, 3 Слобідська, Привільна та мікрорайонів Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 94 об'єкти, за результатами склали 25 адміністративних протоколів.

У Корабельному районі оглянули вулиці приватного сектору: Андрія Антонюка, Дружби, Родинна, Ударна, Лікаря Миропольського, Гагаріна, Фонтанна, Торгова, Гетьмана Сагайдачного, провулок Об'їзний. За підсумками склали 13 адміністративних протоколів та надали 29 попереджень домовласникам,  провели роз'яснювальну роботу. 

В Інгульському районі обстежили територію за адресами: проспекти Богоявленський, Миру, вулиці Космонавтів, Херсонське шосе. За результатами роботи склали 14 адміністративних протоколів.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: