Мапа порталу

Миколаївців запрошують на благодійну акцію «Дерево – життя громади»

Акція спрямована на відновлення зелених зон Миколаєва, які з урахуванням багатьох чинників, у тому числі зумовленими наслідками воєнних дій на території України, зазнали чималих втрат. Це маєзабезпечити здорове та сприятливе середовище для проживання людей.

КОЛИ? Час та місце проведення акції буде повідомлено згодом.

Для участі потрібно заповнити онлайн форму.

Взяти участь можна як особисто, так і направивши своїх представників, заздалегідь повідомивши про кількість учасників (це необхідно для забезпечення учасників інвентарем).

Що стосується саджанців, то, якщо у вас буде можливість, придбати їх можна особисто та направити для висадки на одній із ділянок, або ж профінансувати закупку саджанців дерев шляхом перерахування коштів для здійснення оптової закупівлі. Абсолютно не важливо, купите ви одне дерево чи десять – важливо, щоб ви долучилися до громадської ініціативи та зробили особистий внесок у майбутнє здорове екологічно сприятливе середовище.

Ініціативу «Дерево – життя громади» реалізує громадська організація ГО «Центр розвитку туризму» та збереження екології «Збережи світ» за підтримки Миколаївськоїміськоїради, КУ Агенція розвитку Миколаєва.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: