Мапа порталу

Співпраця заради майбутнього молоді: у Миколаєві відбулася зустріч з представниками фонду UNICEF

До Миколаєва прибули представники Дитячого фонду ООН (UNICEF). Делегацію очолили голова Представництва UNICEF в Україні Мунір Мамедзаде та керівниця Одеського офісу Одрі Лекомт. Зустріч з іноземними гостями проводили міський голова Олександр Сєнкевич та начальник управління молодіжної політики міськради Арсен Гаспарян.

У Миколаєві завершується підготовка молодіжного центру - простору, де молодь зможе збиратися разом, розвиватися, вчитися чомусь новому, генерувати ідеї для покращення свого життя у місті. Реалізація цього проєкту стала можлива за співпраці міської влади, ГО “Потрібні Тут” та фінансової підтримки UNICEF

Готовність об'єкта, а також інші гуманітарні питання і виклики міста стали метою приїзду представників фонду.

“Ми маємо думати про розвиток людського потенціалу. Ця війна не про територію. Вона про людей, які живуть на ній, людські ресурси, про нашу незалежність. Тож нам потрібні тут люди. Саме вони надають всьому сенс. Дякуючи вам, ми маємо змогу робити цей проєкт. І ми готові реалізовувати й інші проєкти для мешканців Миколаєва з вашою підтримкою або інших організацій”, - привітав делегацію мер.

Арсен Гаспарян презентував проєкт молодіжного простору та бачення його використання, яке було напрацьоване разом з активною молоддю міста. Директор ГО “Потрібні Тут” Роман Помаз підкреслив необхідність такого місця, де молодь може збиратися разом і спілкуватися офлайн, соціалізуватися та набувати необхідних у майбутньому навичок та скілів. Далі гості змогли на власні очі побачити сам об'єкт та ступінь його готовності. 

“Дякую вам за прийом, ми дійсно раді бути тут. Вражений вашою роботою та позицією щодо розвитку людського потенціалу та роботи з молоддю. Ми зараз говоримо про нове покоління, його підтримку, бо саме вони будуть потім відбудовувати вашу країну. Всі наразі більше зосередилися на відновленні економіки, інфраструктури, але, на мою думку, не менш важливим для України є люди, молодь. Тільки інвестуючи в цей напрямок, в людський потенціал, ми будемо бачити чудові результати”, - сказав Мунір Мамедзаде.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/April2024/05042024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: