Мапа порталу

«Миколаївводоканал» отримав 10 сучасних аварійно-ремонтних машин

Допомога від партнерів. КП «Миколаївводоканал» отримав нові аварійно-ремонтні машини. 10 автівок придбано за кошти Світового банку  і за сприянням Міністерства інфраструктури України.

Це сучасна техніка. Як зазначив міський голова Олександр Сєнкевич, вона значно спрощує непросту роботу комунальників, адже обладнана всім необхідним, аби швидко лагодити водопровідні чи каналізаційні мережі. Там є генератори, водяні помпи, зварювальні агрегати, інструменти тощо. Усе це дуже потрібно у щоденній роботі фахівців підприємства.

«Техніка, яка надходить на підприємство, не лише полегшує роботу працівників, але робить її більш ефективною», - підкреслив Олександр Сєнкевич.

Мер Миколаєва подякував нашим друзям за допомогу.

«Важливо відмітити, що бюджет Миколаєва не брав участі у цій програмі. Кошти, які були залучені на придбання машин, виключно Світового банку, наших партнерів, які допомагають нам вистояти в цій війні. Особлива подяка – Міністерству інфраструктури, яке започаткувала цю програму, допомагало місту: від початку і до надходження техніки»,  – сказав Олександр Сєнкевич.

При цьому він зазначив, що місто і надалі працюватиме з партнерами, аби підсилювати міські комунальні підприємства, покращувати якість послуг для миколаївців.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/April2024/040424)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: