Мапа порталу

14 команд та майже 200 спортсменів. У Миколаєві відбулись змагання з міні-футболу до 80-ї річниці визволення міста від нацистських окупантів

Сьогодні, 22 березня, у Миколаєві відбулись змагання з міні-футболу, присвячені 80-й річниці визволення міста від нацистських окупантів. Вони об’єднали 14 команд, що представляли дитячо-юнацькі спортивні школи та клуби. Це майже 200 маленьких миколаївців. Свої сили у турнірі спробували хлопці  та дівчата.

 Змагання проходили по круговій та олімпійській системі. Тобто команди спочатку зіграли з усіма іншими учасниками, а потім розпочався етап розіграшу, коли учасник вибуває після програшу.

«Дякуючи нашим Збройним Силам, ми маємо змогу провести цей турнір. Він присвячений 80-й річниці звільнення Миколаєва від нацистських загарбників. Сьогодні наша країна бореться вже з іншими загарбниками. Тож важливо пам’ятали свою історію. Це дасть змогу краще розуміти, що відбуватиметься у майбутньому», - сказав секретар міської ради Дмитро Фалько.

Він також зазначив, що такі змагання –  також гарна можливість для юних спортсменів підвищити свою спортивну майстерність і отримати новий змагальний досвід, що закладає основи майбутніх перемог.

«Сподіваюсь, на цьому полі є майбутні Шовковські, Шевчинки, Реброви, Зінченки», - зазначив Дмитро Фалько.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/3_March2024/220324)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: