Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 4 по 8 березня фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Центральному районі оглянули територію по вулицях Чкалова, 3 Слобідська та 6 Слобідська, Столярна, 1 Воєнна, Каразіна та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка та Тернівка. Перевірили 75 об'єктів, за результатами склали 20 адміністративних протоколів.

У Корабельному районі спеціалісти відділу санітарної інспекції провели обстеження стану вулиць приватного сектору: Новобудівна, Балтійська, Металургів, Станіславського, Уральська, Тарле, Генерала Цвєтаєва, Гетьмана Сагайдачного. За підсумками склали 15 адміністративних протоколів та надали 28 попереджень.

У Заводському районі оглянули стан вулиць 2 Слобідська, 3 Слобідська, 4 Слобідська, 5 Слобідська, Кузнецька, Погранична, Новосельська, Радісна, проспект Центральний, провулок Радіо. За результатами роботи склали 15 адміністративних протоколів.

В Інгульському районі перевірили вулиці Троїцька, Казарського, Космонавтів, Вінграновського. За результатами роботи склали 12 адміністративних протоколів.      


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: