Мапа порталу

Обмінялись досвідом з колегами: делегація «Миколаївоблтеплоенерго» побувала на «Житомиртеплокомуненерго»

Цього тижня фахівці ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» на чолі з директором підприємства Миколою Логвіновим відвідали потужності КП «Житомиртеплокомуненерго». Про це повідомили на миколаївському підприємстві.

Директор житомирського теплопостачального підприємства Дмитро Рогожин показав потужності «Житомиртеплокомуненерго», зокрема котельні на альтернативному паливі та ТЕЦ, яка здатна працювати у теплофікаційному режимі та режимі електрогенерації.

«Використання альтернативних джерел палива та власна енергетична незалежність — це те, до чого поступово йде ОКП «Миколаївоблтеплеонерго». Досвід та цінні поради колег із Житомира допоможуть у реалізації запланованих проєктів, про які ми детально розкажемо вже незабаром. Загалом скажу, що команда «Житомиртеплокомуненерго» виконала колосальну роботу із впровадження альтернативних джерел палива, благами якої містяни користуються вже зараз. Власне за цим майбутнє, до цього ми йдемо», - коментує Микола Логвінов.

Зауважимо, що такі результати «Житомиртеплокомуненерго» вдалося досягти завдяки систематичній та потужній допомозі міста, яке постійно виділяє кошти на розвиток свого теплопостачального підприємства.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/3_March2024/080324_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: