Мапа порталу

Миколаївські фахівці навчаються, щоб ще більш ефективно допомагати ветеранам

Фахівці Миколаївського міського центру підтримки ветеранів війни взяли участь у навчанні з ветеранського кейс-менеджменту, який відбувся в Тренінговому центрі «Простір можливостей» в Києві.

Навчання тривало шість днів і в ньому взяли участь 30 учасників з 11 регіонів країни. Потужний викладацький склад професіоналів ділився зі слухачами практичними та теоретичними знаннями за різними напрямками: державна ветеранська політика; потреби ветеранів на рівні громад; освітні, медичні, реабілітаційні можливості; ветеранське підприємництво; соціальні послуги для ветеранів та ветеранок; ведення випадків/кейс-менеджменту; психологічні особливості комунікації; робота з родинами; вшанування пам’яті та інше.

Під час навчання проводилися стратегічні ігри, розбір конкретних завдань, де учасники мали можливість набути практичні навички та обмінятися досвідом роботи у ветеранських просторах.

Представники Миколаївського міського центру підтримки ветеранів війни дякують організаторам та партнерам навчання, тим, хто сьогодні причетний до створення нової й сучасної ветеранської політики.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/February2024/260224_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: