Мапа порталу

Миколаїв відвідала Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок


Миколаїв із робочим візитом відвідала Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок. З нашою гостю зустрілися міський голова Олександр Сєнкевич, очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім, заступник міського голови Сергій Коренєв, директор КП «Миколаївводоканал» Борис Дуденко.

Це важливий візит для нашого міста, оскільки Миколаїв має плідне партнерство з німецькими містами Ганновером та Бедбургом. Також наша громада підтримує дружні зв’язки з Дортмундом та Українською Спілкою Нижньої Саксонії. Наші партнери надають Миколаєву важливу допомогу: комунальну техніку, автобуси, медичне обладнання.

«Показали пані Міністру важливий проект, який ми реалізували спільно з німецькою компанією Boreal Light GmbH, а саме контейнерні опріснювальні системи на сонячних панелях. Цей проект ми розпочали у квітні 2023 року із підписання меморандуму, а вже сьогодні системи працюють і надають місту вагому частину питної води, яку миколаївці набирають у спеціально обладнаних пунктах», - повідомив мер Олександр Сєнкевич.

Міський голова подякував поважній гості за візит до нашого міста і непохитну підтримку України.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/February2024/250224)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: