Мапа порталу

Відповідальне користування міськими мережами — запорука їх тривалої та справної роботи

Чистота каналізації — відповідальність не лише працівників МКП «Миколаївводоканал», а і кожного містянина. Адже ми самі здатні контролювати те, що змиваємо в унітаз. Про це міське комунальне підприємство нагадує своїм абонентам.

Але, на жаль, миколаївці не завжди розуміють свою відповідальність та наслідки від порушення простих правил користування каналізацією. Так, за свідченням працівників «Миколаївводоканалу», часто в мережах знаходять не тільки продукти виробництва легкої промисловості чи ганчір’я й каміння. Буває, люди змивають в унітаз скляні пляшки, жіночі сукні та навіть автомобільні шини.

«Ми відповідальні за те, щоб каналізаційні мережі, як судини великого живого організму, функціонували рівномірно, ритмічно, без стресів», - нагадують в КП.

Забиті ж каналізаційні мережі не тільки створюють незручності мешканцям, а й можуть загрожувати рідному місту довколишніми катаклізмами.

Тож не слід сподіватися на те, що хтось постійно усуватиме наслідки вашої безвідповідальної поведінки. Давайте разом дбати про чистоту рідного міста та збереження його мереж.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/February2024/150224)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: