Мапа порталу

Миколаїв підтримує світовий рух щодо захисту навколишнього середовища

Начальник Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради Арсен Гаспарян взяв участь у вебінарі, що проводився Молодіжним фондом по боротьбі зі змінами клімату Bloomberg Philanthropies.

Протягом онлайн зустрічі представники міських адміністрацій різних країн та представники міжнародних неурядових організацій обговорили сучасний стан навколишнього середовища та необхідність покращення загальної екологічної ситуації, що є основною місією Молодіжного фонду по боротьбі зі змінами клімату Bloomberg Philanthropies.

Обговорювали учасники також участь у молодіжних еко-грантах, за допомогою яких ініціативна молодь може отримати кошти на реалізацію свого плану з покращення екологічного стану міста.

«Взявши участь у цьому вебінарі, ми показали відданість зеленій політиці, молодіжним ініціативам, а також невідступність від Плану сталого енергетичного розвитку та клімату міста Миколаїв до 2030 року», - поділився враженнями Арсен Гаспарян.

Він сподівається, що подальша співпраця з Bloomberg Philanthropies допоможе покращити одразу дві сфери, що постраждали у Миколаєві через повномасштабну війну: можливості розвитку для молоді та стан навколишнього середовища.

Тож співпраця триватиме і надалі.




знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: