Мапа порталу

«Нехай служать надійно»: мер Сєнкевич від громади Миколаєва передав позашляховики бійцям Головного управління розвідки

За кошти бюджету Миколаєва для Головного управління розвідки Міністерства оборони України було придбано 8 позашляховиків. Їх особисто днями передав бійцям міський голова Олександр Сєнкевич.

«Передали бійцям ГУР автівки від громади Миколаєва. Нехай служать надійно і допомагають нашим воїнам знищувати окупантів», - прокоментував мер Сєнкевич.

Розвідники подякували за таку допомогу і зазначили, що вона є, дійсно, необхідною.

«Автомобілі під час повномасштабного вторгнення часто — це розхідний матеріал. І доставка, і евакуація, робота аеророзвідки, сил забезпечення — це все потребує якісного транспорту. І дуже добре, що це саме нові автівки, які мають служити довгий час, не створювати зайвих проблем, а це означає — економити час для бійців під час виконання важливих завдань. Тому, безумовно, ми вдячні Миколаївському міському голові Олександру Сєнкевичу, всій його команді. Велика подяка громаді Миколаєва, міста-героя, яка, попри всі поневіряння та виклики, які Миколаїв стійко та мужньо виносить, знаходить можливості і в цих умовах допомагати Силам безпеки і оборони. Ми знаємо, що міська рада багато вже зробила для інших складових Сил безпеки і продовжує це робити. Дуже дякую, це справді важливий внесок у нашу спільну перемогу», - зазначив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

Нагадаємо передісторію цієї події. Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич звернувся до містян і розповів, що КП «Миколаївські парки» має закупити саджанців дерев на 7 млн гривень, але, в то й же час, місто отримало запит від Головного управління розвідки щодо потреби в позашляховиках. Сєнкевич поцікавився в містян їх думку щодо пріоритетності витрат з міського бюджету. Більшістю голосів миколаївці підтримали купівлю автомобілів для розвідників. Тож миколаївське КП провело закупівлю транспорту через тендер, який наразі передали військовим.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: