Мапа порталу

ПОВІДОМЛЕННЯ
про ознайомлення та розміщення протоколу громадських слухань щодо проєкту документу державного планування: «Детальний план території міста Миколаєва, обмеженої проспектом Богоявленським, вулицею Виноградною, вулицею Старофортечною та територією промислових підприємств» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

        Громадські  слухання по проєкту документу  державного планування: «Детальний план території міста Миколаєва, обмеженої проспектом Богоявленським, вулицею Виноградною, вулицею Старофортечною та територією промислових підприємств» (ДДП) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) відбулися  24 січня 2024 року. 

Ознайомитись з оригінальним примірником протоколу громадських слухань можливо на інформаційному стенді в приміщені Миколаївської міської ради  за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20,  вестибюль.

imageimageimage

Ознайомитись з сканкопією протоколу громадських слухань можливо на інформаційному стенді в приміщені адміністрації Інгульського району за адресою: м. Миколаїв,   пр.Богоявленський,1, фоє, ліве крило.

imageimage


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: