Мапа порталу

Партнерство заради розвитку. У Миколаєві за підтримки UNOPS будуть упорядковувати територію житлових кварталів

Міська влада продовжує співпрацю з міжнародними партнерами для розвитку та відбудови Миколаєва. Наразі йде активна робота з Управлінням ООН з обслуговуванням проєктів (UNOPS). Вона, зокрема, спрямована на благоустрій територій у житлових кварталах.

Йдеться про ремонт спортивних майданчиків, внутрішньоквартальних проїздів, облаштування місць для паркування автомобілів та території, прилеглої до будинків.

Днями в офісі відновлення та розвитку міської громади відбулась зустріч з представниками UNOPS, під час якої обговорили співпрацю в рамках проєкту. У заході взяли участь менеджерка офісу UNOPS в Україні Тереза Молеро Родрігес, інженер офісу UNOPS в Україні Віталій Назаренко, а також керівник департаменту архітектури та містобудування Євген Поляков, начальник управління сталого розвитку міста департаменту ЖКГ Володимир Ніколайчук  

Як повідомили наші гості, наразі розроблено 5 проєктів, які будуть реалізовані у Заводському та Корабельному районах. Документація вже пройшла експертизу, за результатами якої отримано позитивний висновок. Передбачається, що в рамках проєкту встановлять нові тренажери, оновлять покриття майданчиків та огорожі, приведуть до ладу пішохідні доріжки тощо. Окрім цього, фахівці також врахували питання інклюзії та безпеки.

На даному етапі готова документація на благоустрій 5 локацій. Загалом же планується, що по всьому місті їх буде значно більше.

Під час зустрічі представники міської ради та UNOPS обговорили деталі проєкту,  подальші кроки та терміни виконання робіт.

Відзначимо, що роботи виконуватимуться за донорські кошти.

IMAGE FOLDER (/files/2024/January2024/230124_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: