Мапа порталу

ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення громадських слухань щодо проєкту документу державного планування: «Детальний план території міста Миколаєва, обмеженої проспектом Богоявленським, вулицею Виноградною, вулицею Старофортечною та територією промислових підприємств» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Проєкт документу  державного планування: «Детальний план території міста Миколаєва, обмеженої проспектом Богоявленським, вулицею Виноградною, вулицею Старофортечною та територією промислових підприємств» (ДДП) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

          Розроблений на підставі рішення Миколаївської міської ради № 12/163 від 14 грудня 2021 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану території міста Миколаєва, обмеженої проспектом Богоявленським, вулицею Виноградною, вулицею Старофортечною та територією промислових підприємств».

         Завдання на розробку містобудівної документації: «Детальний план території міста Миколаєва, обмеженої проспектом Богоявленським, вулицею Виноградною, вулицею Старофортечною та територією промислових підприємств» від 12 січня 2023 р.

         Замовник:  Департамент архітектури та містобудування Миколаївської міської ради.

         Розробник:  проєкту документу  державного  планування - ФОП  Григоренко Д.С.,

Звіту про СЕО – ФОП  Суровий А.В.

          Громадські  слухання (локальні)  по проєкту ДДП та Звіту про СЕО відбудуться  24 січня 2024 року 0 15.00 год.00 хв.  за   адресою: м. Миколаїв,   пр. Богоявленський,1,  3 поверх (зала  засідань адміністрації  Інгульського району).

           У громадських слуханнях можуть брати участь за наявності паспорта з місцевою пропискою:

    -      громадськість;

-  уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація;

-   уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація;

-   представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.

  -     пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

          Повідомляємо, що у вільному доступі впродовж п’яти календарних днів до дати проведення громадських слухань до 24.01.2024 можна ознайомитися з матеріалами поєкту ДДП та Звіту про СЕО  на паперових (матеріальних)  носіях:   

у будні дні з 15.01.2024 по 24.01.2024 включно,  з  09:00 год. по 17.00 год.   в приміщенні за адресою: м. Миколаїв,   пр. Богоявленський,1, фоє, ліве крило.

            image

 image

 image

  Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень) – заступник директора департаменту архітектури та містобудування  Миколаївської міської ради –Цимбал Андрій Анатолійович.

             Пропозиції  і  зауваження  по  проєкту  ДДП та Звіту про СЕО  надсилати до департаменту архітектури та містобудування  Миколаївської міської ради поштова  адреса: 54001, м. Миколаїв, вул. Адміральська,20,   тел.: (0512) 37-02-71,   електронна  адреса: [email protected]

         Матеріали  по  проєкту  ДДП та Звіту про СЕО у повному обсязі:

проект ДДП:

креслення детального плану

пояснювальна записка до детального плану

Звіт про СЕО,  ПЗ та креслення


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: