Мапа порталу

Запрошуємо активну молодь: у Миколаєві формують новий склад Ради з питань молодіжної політики при міському голові

Шановні представники громадськості!

Відповідно до рішення ініціативної групи, 20 лютого 2024 року відбудуться установчі збори Ради з питань молодіжної політики при міському голові.

Для участі в зборах треба подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства або органу студентського самоврядування.

До заяви додаються документи:

для інститутів громадянського суспільства:

– біографічна довідка кандидата (в довільній формі);

– копія свідоцтва про реєстрацію інституту громадянського суспільства та/або копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

– копія статуту інституту громадянського суспільства;

– витяг з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства засвідчене печаткою (у разі наявності) з рішенням про делегування кандидата до складу ради з питань молодіжної політики при міському голові;

– письмова згода делегованого представника до ради з питань молодіжної політики при міському голові на обробку його персональних даних.

для органів студентського самоврядування:

– біографічна довідка кандидата (в довільній формі);

– копія положення про орган студентського самоврядування;

– витяг з протоколу засідання керівного органу ОСС з рішенням про делегування кандидата до складу ради з питань молодіжної політики при міському голові;

– письмова згода делегованого представника до ради з питань молодіжної політики при міському голові на обробку його персональних даних.

Документи потрібно подати в паперовому варіанті до 08.02.2024 до управління молодіжної політики Миколаївської міської ради (вул. Інженерна,1, каб. 102).

Контакти відповідальної особи:

Туз Максим Сергійович - 093 85 86 856, email: [email protected]

Ознайомитись з положенням про раду з питань молодіжної політики при міському голові ви можете за посиланням

Зразки документів доступні за посиланням

З міркувань безпеки точне місце і час проведення установчих зборів буде повідомлене всім зареєстрованим учасникам за 10 календарних днів до проведення установчих зборів.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: