Мапа порталу

Місткі та комфортні: Миколаєву передали нові автобуси

Миколаїв отримав пасажирські автобуси. Їх місту закупило Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS) за фінансової підтримки Уряду Данії.

Транспорт нещодавно вийшов з конвеєра української компанії. Як розповів міський голова Олександр Сєнкевич, всього  за проєктом Миколаєву мають передати 12 автобусів.  Вони поповнять автопарк КП “Миколаївпастранс”.

«Сьогодні ми отримали 2 новенькі автобуси вітчизняного виробництва. До кінця року ми повинні отримати ще 2 одиниці. Загалом всі 12 автобусів за програмою Організації об’єднаних націй ми маємо отримати до кінця березня наступного року», - розповів Олександр Сєнкевич.

Автобуси якісні та відрізняються низьким споживанням палива. Вони можуть вмістити до 60 пасажирів і пристосовані під перевезення людей з інвалідністю.

Олександр Сєнкевич відзначив, що завдяки співпраці з партнерами Миколаїв поповнює парк пасажирського транспорту. Міська влада і надалі працює у цьому напрямку. Тому  сьогодні викликом є не дефіцит рухомого складу, а брак водіїв.

«Найбільша наша проблема – це наявність водіїв. Ми запрошуємо водіїв до наших муніципальних компаній «Миколаївпастранс» і «Миколаївелектротранс», які офіційно сплачують зарплатну та надають соціальні гарантії»,  - сказав Олександр Сєнкевич.

Відзначимо, що з питань працевлаштування містяни  можуть звертатися за такими телефонами:

  • 050 768 04 83 (КП «Миколаївпастранс»)
  • 050 327 48 91 (КП «Миколаївелектротранс»)

   

IMAGE FOLDER (/files/2023/December2023/281223_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: