Мапа порталу

Юрій Гранатуров: «Люди повинні платити тільки за реально спожите тепло»

Міський голова Юрій Гранатуров в ході засідання виконкому подякував всім теплогенеруючим підприємствам за гарну якість роботи протягом нинішньої зими.

- Мушу зазначити, що опалювальний сезон пройшов стабільно, без зривів. Був своєчасно і якісно проведений запуск тепла. Ми витримали температурний режим. Я дякую всім теплогенеруючим підприємствам за минулий сезон, - сказав Юрій Гранатуров.

Мер відразу поставив завдання на найближчий час:

- У цьому сезоні нам необхідно впровадити систему енергозбереження в повному обсязі. Деякі бюджетні установи перейдуть на котельні з альтернативними паливними ресурсами. Цього року буде перерозподілено бюджетні кошти, і місто виділить безпрецедентно велику суму на установку теплових лічильників у багатоповерхових житлових будинках.

Юрій Гранатуров дав доручення департаменту ЖКГ чітко за графіком до початку опалювального сезону сертифікувати і встановити всі лічильники, щоб у момент пуску тепла всі вони працювали:

-         Протягом цього і наступного року ми повинні закрити питання з теплолічильниками у всіх багатоповерхових будинках. Люди повинні платити тільки за реально спожите тепло!

Як розповів заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради - начальник управління житлового господарства Андрій Палько, на сьогоднішній день є 184 заявки від городян на установку теплових лічильників. На умовах співфінансування 150 лічильників будуть встановлені в цьому році. На це вже передбачено в бюджеті 3,5 млн. грн. і департамент розраховує отримати ще 1,5 млн. грн. у червні. Валентин Гайдаржи, заступник міського голови, додав, що ТЕЦ і «Миколаївтеплокомуненерго» відкоригували свої інвестпрограми і зможуть встановити ще 100 лічильників тепла.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: