Мапа порталу

Дух українського Різдва: миколаївські заклади освіти передали місту-партнеру Ганноверу символічні подарунки до зимових свят

З 13 листопада по 6 грудня у рамках міського освітнього-культурного проєкту «В Європу з Україною в серці» серед закладів освіти міста Миколаєва відбувалась різдвяна акція «Привітай місто Ганновер з Різдвом». Про це повідомили в міському управлінні освіти.

Передувало цій акції зверненням представників міста Ганновер (Німеччина) до Миколаївської міської ради з пропозицією щодо надання допомоги закладам освіти нашого міста з обладнанням окремих кабінетів. Також партнери запропонували обмін символічними для нашого міста та країни новорічно-різдвяними сувенірами.

Незабаром Різдво, яке є уособленням добра, світлої радості, допомоги, підтримки як для європейських країн, так і для України. Тож діти, вихователі, батьки та педагоги власними руками виготовили та передали меценатам неймовірні вироби, душевні вітальні листівки, різноманітні тематичні малюнки. До акції долучилися понад 50 закладів освіти, серед них дитсадки школи та заклади позашкільної освіти.

Учасники акції сподіваються, що громада міста Ганновера буде зачарована цими символічними подарунками і відчує той надзвичайно святковий настрій, який миколаївці передають їм разом із символами Різдва й Нового року!

Нагадаємо, що Миколаїв та Ганновер стали містами-партнерами. Відповідний документ 15 вересня 2022 року підписали Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич та мер міста Ганновер (Німеччина) Беліт Онай. 

IMAGE FOLDER (/files/2023/December2023/141223_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: