Мапа порталу

Школярі Миколаєва допомагають захисникам

Боротися за Перемогу можна в різні способи. Учні миколаївських шкіл, вихованці закладів культури активно долучаються до волонтерських ініціатив та акцій задля підтримки наших воїнів.  

Допомогти захисникам і захисницям, нагадати, що їх з нетерпінням чекають вдома, зігріти любов’ю і турботою. Наші діти вражають і надихають.

Розповімо лиш декілька історій. Хоча їх дуже-дуже багато. 

Хлопці та дівчата з гімназії №20 напередодні Дня Збройних Сил України провели акцію “Посилка для бійця”. Зібрали та відправили захисникам теплі речі та смаколики. До посилок додали листи, в яких головним побажанням стало повернутися додому з Перемогою.   

Дев’ятикласники Миколаївського ліцею імені Миколи Аркаса передали волонтерам окопні свічки для наших захисників, теплі речі та солодощі. Школярі також власноруч виготовили обереги для воїнів.. 

Колектив та вихованці Дитячого центру позашкільної роботи, що в  Корабельному районі, відправили воїнам на передову теплі шкарпетки, солодощі, каву та чай, окопні свічки, обереги. Все, щоб зіграти воїнів і додати світла у дні тяжких випробувань. 

Учні Миколаївського ліцею імені професора М. Александрова долучилися до обласного челенджу «Добрі справи Миколаївщини». Передали виготовлені власноруч обереги, малюнки та гуманітарну допомогу військовослужбовцям, які захищають Україну на Запорізькому напрямку.

“Клуб юних моряків з флотилією” проводить міську заочну акцію «Нас не здолати – ми з України!». У межах акції виготовляють обереги для військовослужбовців.

Вихованці та батьки Палацу творчості учнів долучилися до акції "Тепло сердець - воїнам світла". Передали бійцям теплі шкарпетки, святкові подарунки, солодощі.

Продовжують допомагати та підтримувати військових на передовій учні ліцею №22. Сьогодні діти передали воїнам окопні свічки, теплі речі, обереги, зроблені своїми руками.

Учні 4-Б Миколаївського ліцею №19 долучились до акції «Стань Миколаєм для захисника». Діти власноруч виготовили розпалювачі для багаття, а також зібрали «коробочки тепла» для захисників. Учні 2-В класу разом із класним керівником виготовили окопні свічки, обереги, написали листи та зібрали посилки із корисним та смачним для тих, хто оберігає наш спокій.

Вихованці Дитячої школи мистецтв №1 виготовили "миколайчиків" для воїнів 79 бригади. Юні майстри разом із керівником створили обереги, що захистять мужніх чоловіків на фронті. Разом із оберегами захисникам передадуть лист, в якому діти висловили свої побажання: «Дорогі воїни… Повертайтеся живими, здоровими, незламними. Ми вас чекаємо з мамами… Хай ця іконка Св. Миколая береже вас та надасть сил!»
 
Хочемо ще раз відзначити - це лише маленька частина добрих справ маленьких миколаївців. Нас усіх, і дітей, і дорослих, об’єднує єдине бажання - Перемога України. Мир на рідній землі. 

Жодного дня не минуло без уваги дітей до захисників та захисниць нашої країни. Дякуємо хлопцям і дівчатам за щирість і допомогу Героям!  

Фото з фейсбук-сторінок закладів освіти

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/December2023/05122023)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: