Мапа порталу

Юрій Гранатуров: «Цей рік має стати проривом у роботі житлово-комунального господарства. Коштів у нас більш ніж достатньо»

Підводячи підсумки засідання виконавчого комітету, яке відбулося сьогодні, 13 травня, міський голова Юрій Гранатуров повідомив, що в поточному році міській владі вдалося вирівняти ситуацію, пов'язану з фінансуванням основних галузей міського господарства.

«Завдяки позиції голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, його наполегливості, досвіду та знанням, отриманим під час роботи в органах місцевого самоврядування, був децентралізований бюджет. Освіта і медицина перейшли на фінансування з державної субвенції, і ми змогли розподіляти кошти, - заявив Юрій Гранатуров. - Це дало нам можливість істотно змінити фінансування основних напрямків роботи житлово-комунального господарства. Цей рік має стати проривом у роботі житлово-комунального господарства. Коштів - більш ніж достатньо. Треба їх правильно, ефективно використовувати».

Мер назвав основні пріоритети: санітарна очистка міста, поточний та капітальний ремонт доріг, виконання програми «Миколаївський двір», в тому числі, ремонт внутрішньоквартальних проїздів та другорядних доріг, ремонт та реконструкція доріг у приватному секторі, теплоенергозбереження, ремонт покрівель і все, що пов'язано з комфортом і безпекою проживання миколаївців.

Також міська влада планує реформувати міський пасажирський транспорт. «Цього року комунальне підприємство «Миколаївелектротранс» повинно отримати більше 10 тролейбусів, 10 трамваїв, більше 25 автобусів великої місткості та повністю включитися в роботу з безпечного обслуговування городян, створивши потужну альтернативу приватним перевізникам», - повідомив Юрій Гранатуров.

image

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: