Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели щотижневу перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 20 по 24 листопада фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Центральному районі провели огляд території по проспекту Центральному, вулицях Мала Морська, Велика Морська та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 46 об'єктів, за результатами склали 14 адміністративних протоколів. 

У Заводському районі обстежили територію по вулицях Корабелів, Новосільська, Дмитрієва, Сидорчука, Богородична, Даля, Лєскова та інші. За результатами  склали 17 адміністративних протоколів.

У Корабельному районі перевірили санітарний стан вулиць приватного сектору: Ольшанців, Янтарна, Торгова, Сімферопольська, Калиниченка, Лесі Українки, Костя Гордієнка, Пшеницина, Княжа, Нахімова, Січових Стрільців. За підсумками склали 14 адміністративних протоколів та надали 59 попереджень домовласникам, провели роз'яснювальну роботу.

В Інгульському районі здійснили обстеження території по проспекту Миру, вулицях Будівельників, Миколаївська, Погранична. Спільно з представниками КП «Миколаївкомунтранс»перевірили вулицю Космонавтів, проспект Миру та Херсонське шосе. За результатами роботи склали 30 адміністративних протоколів та підготували 3 пакети документів для швидкого укладання договорів на вивіз ТПВ.

У зв'язку з погіршенням погодних умов, нагадуємо, що власники бізнесу несуть відповідальність за своєчасну підготовку прилеглої до своїх закладів території: очищення ґанку й сходів від снігу та льоду, посипання піском у разі необхідності, відколу бурульок з виступаючих частин будівлі.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: