Мапа порталу

У Миколаєві облаштували укриття в одному з ліцеїв Корабельного району

У Миколаєва облаштували ще одне укриття. Захисну споруду відремонтували в одному з ліцеїв Корабельного району. Вона може вмістити 300 осіб.

Ремонтні роботи профінансував благодійний фонд SavED.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Як розповів директор закладу Олексій Сергійович, ремонтні роботи розпочали у серпні. За цей час виконали великий обсяг робіт. Раніше там було підвальне приміщення, непристосоване для довгого перебування людей, тому довелось збільшити його висоту.

Загалом у рамках проєкту будівельники відремонтували стіни та стелю, замінили комунікації, змонтували систему вентиляції та пожежної сигналізації, облаштували санвузол та медпункт, встановили нові меблі.

Тепер укриття відповідає сучасним нормам. Там безпечно та комфортно.

Як зазначила співзасновниця благодійного фонду SavED Ганна Новосад, облаштування захисних споруд в  закладах освіти є одним з пріоритетів у їхній роботі.

«В місті Миколаєві ми активно працюємо над укриттями. Завдяки нашим партнерам – організації Рlan Іnternational, ми облаштували укриття у двох великих школах, які мають понад 1400 дітей. У ще одній великій школі наразі роботи тривають , - сказала Ганна Новосад.

Незабаром за фінансової підтримки фонду розпочнеться ремонт укриття в іншому закладі середньої освіти Миколаєва.

«На цьому ми не зупиняємося. Плануємо скоро розпочати благодійний аукціон для збору коштів на один з закладів дошкільної освіти», - додала Ганна Новосад.

IMAGE FOLDER (/files/2023/November2023/171123)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: