Мапа порталу

Миколаїв спрямував на потреби Сил оборони близько 700 млн грн

Миколаїв спрямував на потреби Сил оборони близько 700 млн грн.

Міський голова Олександр Сєнкевич підкреслив: місто відпрацьовує кожен запит від військових частин. Наші бійці повинні мати все, що їм потрібно для виконання завдань.

Одна з найбільших потреб на фронті - автотранспорт. Коштом бюджету міста передано вже 17 нових автівок.

Ще 89 одиниць техніки було передано частинам від комунальних підприємств.

Допомагаємо і з матеріалами для ремонту та відновлення техніки: передаємо комплектуючі для машин, акумулятори, шини та інше.

На запит військових для виконання бойових завдань місто придбало судно на повітряній подушці.

Для будівництва фортифікаційних споруд та інших потреб на постійній основі передаємо будівельні матеріали.

Зимовий одяг та обладнання: закуплено 200 комплектів одягу, армійські намети, теплі ковдри та матраци, постільну білизну. Крім того, передано костюми хімічного захисту.

Військовим підрозділам передали комунального майна на понад 80 млн грн.

Це генератори, обігрівачі, комп’ютери та супутникові телефони, радіостанції, одяг. Загалом - це більше тисячі найменувань.

Вчергове 26 жовтня на сесії міської ради передали комунальне майно майже на мільйон грн. Це система зворотного осмосу з усіма комплектуючими для очищення води та теплові гармати.

Забезпечуємо військових житлом. З бюджету громади виділяємо кошти на компенсацію вартості житла для військових. Передбачили на це майже 200 млн грн. На сьогодні отримали кошти 38 родин. 19 з них вже купили собі власне помешкання.

На житлову програму місто залучило субвенцію з державного бюджету. Її спрямували на придбання квартир для 45 родин учасників бойових дій, 2 родин загиблих бійців, а також 3 родин осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Миколаїв залучає та передає допомогу від благодійників. Це автомобілі, карети швидкої допомоги. Для евакуації поранених з поля бою місто передало 16 спеціально обладнаних медичних автівок. За підтримки донорів надали нашому підрозділу ТрО бронежилети і 400 тактичних захисних шоломів.

Допомагаємо! Підтримуємо! З вірою в перемогу!


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: