Мапа порталу

Людям з великим серцем: у Миколаєві соціальних працівників привітали з професійним святом

У Миколаєві напередодні професійного свята соціальних працівників відзначили їх роботу, вручивши подяки та грамоти. 

Про це повідомляє пресслужба міської ради. 

Фахівці цієї сфери за покликом душі і родом діяльності допомагають мешканцям нашого міста, які цього найбільше потребують. А з початком війни їх обов'язків значно додалося. Ці люди і вдень, і вночі розвантажували фури з гуманітарною допомогою, щоб якомога швидше забезпечити необхідним незахищені категорії населення. Вони організовували евакуацію, допомагали літнім людям, яких залишили родини, опікувались внутрішньо переміщеними особами та тими, хто постраждав під час ворожих обстрілів.   

З професійним святом соцпрацівників привітав заступник мера Анатолій Петров. Він зауважив, що соціальна сфера є найбільшою у Миколаєві, в ній працює понад 500 осіб. Але і людей, якими вони опікуються, багато. Зокрема, наразі у місті лише внутрішньо переміщених осіб зареєстровано 45 тисяч. 

“Сьогодні професійне свято відзначає та категорія людей в кожному населеному пункті, від якої багато чого залежить. Це люди з великим серцем, які весь біль інших пропускають через себе. З початку війни на їх плечах дуже велика відповідальність. 

Вони займаються одинокими людьми, яких у нас на обліку 1452 особи, людьми, які не можуть самостійно себе обслуговувати та знаходяться на доутриманні, без постійного місця проживання, людьми та дітьми з інвалідністю. Це та сфера діяльності, яка вкрай необхідна. У цей святковий день хотілося б побажати їм тільки сил та міцного здоров'я”, - привітав Анатолій Петров.

Директор департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Сергій Василенко подякував усім працівникам за самовіддану роботу в такий важкий для країни час. 

“Я хочу привітати всі структури, які працюють на такій важкій ниві, на ниві добра, яка потребує відповідної віддачі. Ми знаємо, що особливо в цей тяжкий час для України всі працівники соціальної сфери віддають свої серця нашим людям, миколаївцям. Я хочу подякувати громадським організаціям, які нам допомагають, всім благодійним організаціям і всім тим, хто має причетність до соціальної сфери. Наша робота буває непомітною і не оціненою мешканцями, але ми робимо все для того, щоб люди Миколаєва відчували себе захищеними зі сторони держави, наших структур і нашого міста”, - сказав Сергій Василенко.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/November2023/04112023_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: