Мапа порталу

Миколаїв. Ситуація в місті

4 листопада

У Миколаєві спокійно. Не втомлюємось дякувати за це ЗСУ!

Робота транспорту

Зранку на міські маршрути в Миколаєві вийшли 347 одиниць пасажирського транспорту.

Комунальні служби

Комунальники на робочих місцях. Миколаївводоканал цілодобово стежить за станом мереж. Сьогодні бригади ліквідують аварії за адресами: пр. Героїв України від буд. №59 до №75, від 1 Слобідської до 3 Слобідської, від пр. Центрального до вулиці Потьомкінської. Інформація про відключення в тг-каналі підприємства

Загальноміська карта точок видачі води тут.

У разі виникнення аварійних ситуацій у комунальній сфері, телефонуйте за коротким номером 15 88 або залишайте повідомлення у групі в фейсбук https://shorturl.at/fwHM3 

Події

Минулої доби рятувальників 10 взводу гірничо-рятувального загону ДСНС залучили до допомоги поліції - трапилася надзвичайна ситуація. Також допомагали транспортувати важкохвору людину похилого віку.

Анонси

Сьогодні в Україні відзначають День залізничника. Дякуємо працівникам за сміливість і професіоналізм!  

У Миколаєві обласний краєзнавчий музей підготував цікаву екскурсію - подорож “від Мілету до Ольвії”. Записатись за номером: +38 (093) 814-24-36.

Сьогодні в місті офіційне відкриття молодіжного центру Вулик від благодійного фонду savED. Стежте за подіями. Тут цікаво. 

Погода

У Миколаєві вітряно, але тепло. Синоптики Миколаївського гідрометцентру кажуть про аномально теплу погоду на вихідних: вночі до 13, а вдень - до 23 градусів. Опадів не прогнозують.   

Гарного дня, миколаївці!

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: